onsdag 31. desember 2008

Happy New Year!!!!

Her kommer noen bilder fra nyttårsbordet mitt, som jeg dekket på morgenen!
En liten titt fra stua inn i spisestua.. Her var det egentlig et soverom, men vi trengte spisestue, så da laget vi et soverom på loftstua istedet, og slo ut denne veggen fra stua...
Veldig enkel borddekning, med engler og store kongler funnet på Tenerife!
Siden jeg kun har blogget i tre uker blir det ikke no stort tilbakeblikk, men jeg er helt overveldet over responsen, alle de koselige kommentarene, og nye bloggvennene jeg har fått på den korte tiden! Setter utrolig stor pris på dere alle sammen, og gleder meg til å følge dere videre i 2009!
Sånn utenfor bloggverden har jeg hatt et flott år, med mammapermisjon.. Når jeg nå begynner å jobbe igjen 2.januar kan jeg se tilbake på et år med mye babykos, og god tid til familien! Vi har vært på to sydenturer, til Malta i juni og Kreta i oktober, og vi var i London i desember!
I tillegg fikk vi en uke i Danmark i sommer, så planen min om å reise endel i mammaperm'n ble gjennomført! :-) Heldigvis skal jeg bare jobbe 60% hvertfall dette første året, så jeg skal nok fortsatt få tid til det meste.. :-)
Bordet er hvertfall klart til gjestene ikveld, så nå er det rydding, baking, handling, middag og dessertlaging, og sikkert et par ting til igjen... Men ser frem til en koselig kveld sammen med to søstre, en svoger, en liten niese og min egen lille familie!!
Til sist vil jeg ønske dere alle en fantastisk kveld, og alt godt for det nye året!!!
Stor klem fra Mia

tirsdag 30. desember 2008

Barnerombilder igjen...

Den ene veggen... Hvert sitt bilde og knagg, der det ene går i lysblått, og det andre lysrosa..
N for Nicholas...
M for Madelén...

Denne nydelige genseren strikket min mamma til Nicholas til jul...

Kardemomme-loven er en god lov!


Madelén sin seng (fordi jeg ikke har plass til den som daybed i stua...), og "Annabell" sin seng.. Denne trenger jeg fortsatt hjelp til å få sydd et søtt sengesett til i beige og hvitt, eller tips om hvor man kan få kjøpt det...!!
To bilder fra hyllen med gammeldagse bamser som henger over senga til Madelén!

Nicholas sin seng i hjørnet...

Litt barnerom-inspirasjon for dem som måtte ønske det..!
Ønsker dere en koselig dag, idag må det ryddes og ordnes litt her, for vi får nyttårsgjester!
Kommer nok et lite nyttårsinnlegg imorgen, men til dere som har nok å gjøre klart, så blogging ikke kan prioriteres ;-) ... -ha en fin nyttårsaften, og ikke minst-alle gode ønsker for 2009!

mandag 29. desember 2008

Smådill i gangen..


Ikveld har jeg laget et par små utstillinger i gangen min med ting fra nettbutikken.. Har ikke no plass til showroom her vi bor nå, så mens jeg venter på større hus og hage, så må jeg nøye meg med å vise frem litt i mitt eget hjem... Har en stor bokhylle fra Ikea i gangen, med 25 "rom" på denne størrelsen, så planen er å lage flere små utstillinger etterhvert.. Her er to små søte glasslykter til telys, en sinkskål med blokklys, pyntet med bånd og kaffebønner, og et termometer!
Her er to skjerf, et i bomull og et i ull, en sinkskål med to såper, en liten hvit metallkrok som kan skrues i veggen hvor man måtte trenge den, og en søt engelving!
Ønsker dere alle en fin kveld, nå skal jeg spille ludo med Madelén før hun skal legge seg :-)

Dyreparken i frost...

Vinter i Kjuttavika... :-) Igår var vi i Dyreparken i Kristiansand! Vi har hatt årskort dette året, så det har blitt endel søndagsturer dit, og dette ble årets siste! Er utrolig deilig å slippe køer og folk overalt, og bare gå å se på dyrene i eget tempo.. Igår fikk vi med oss mating av dyrene i Nordisk villmark, og ellers gikk vi bare rundt å så på bl.a. tigerne og løvene.. Selv om jeg har sett disse store dyrene mange ganger, blir jeg like fasinert hver gang! Utrolig mektige og flotte dyr!

Den største elgen kom helt bort til gjerdet for å få gulrøtter.. Denne jenta var litt mer forsiktig enn den store hannen..

Uvant å se dyrene i frost-omgivelser!

Vi var også en tur i Skomakergata, der de hadde hengt opp alle 24 hjertene i vinduet, og pyntet juletreet! Var så mørkt når vi kom dit kl.16 at det var umulig å få fine bilder, men det var veldig koselig julestemning der...

En liten, sliten Nicholas.. Blir mange inntrykk å fordøye etter en sånn dag, så da blir det en ekstra god og lang dupp i vogna!
Ønsker dere alle en god vinterdag!

søndag 28. desember 2008

Spisestue..

Først et bilde av de gode Maryland Cookies, (uten nøtter, og med ekstra sjokolade, slik vi liker det!), jeg og Madelén bakte igår.. Det søte kakefatet i sink finner du i nettbutikken! ;-) Er ikke mange kaker igjen, men de som er, blir med til Dyreparken idag! Det blir årets siste tur, og det kommer nok noen bilder derfra etterhvert :-)
Dette er bilde fra spisestua vår.. Har enda ikke fått kjøpt spisestuestoler, for jeg finner aldri akkurat dem jeg vil ha.... Men hagebenken og et par klappstoler og krakker duger fint det og! Både klappstoler og krakker i hvitt eller naturtre er å finne i min nettbutikk ;-)

Reolen min... Denne har fulgt oss siden det første huset vi kjøpte.. Den gangen kjøpte vi den i furu, og beiset den brun.. Så når jeg ville ha den hvit og slitt var den brune beisen et greit underlag! Liker den veldig godt slik den er nå, og vet hvertfall at ingen har helt lik.. ;-)
Ønsker dere alle en flott dag!!

lørdag 27. desember 2008

Gave laget i barnehagen..


Madelén hadde laget denne decoupage-lykten til meg i barnehagen, og den fikk jeg, fint pakket inn, til jul! Søt, ikke sant? Pappa'n fikk en selvmalt kopp som skulle brukes til å drikke kakao av! :-) Nå skal vi bake Maryland Cookies her, vi får aldri somlet oss til å bake før jul vi, så da koser vi oss med det i romjulen, når vi får lyst på no godt! Ha en fin lørdagskveld!

fredag 26. desember 2008

Nydelige gaver...

Må bare vise dere noen fine interiør-gaver jeg fikk til jul! Som dette nydelige bildet fra Sagen Vintage Design...
..og dette deilige pleddet jeg kan krype under med en kopp varm kakao med krem, og se en god film i romjulen... eller blogge litt.. ;-)

...disse tre søte små keramikk-englene...
...og dette gavekortet fra Frøken Olsen, som er min yndlingsbutikk i Arendal...
Fikk også utrolig mye annet fint, bl.a. et nydelig Dyrberg/Kern armbånd fra min snille mann, og spillet Wii fit fra ungene, der jeg kan trene bl.a. yoga og aerobic! Anbefales! :-)
Håper dere fortsatt har en fin romjul, og koser dere masse! Jeg nyter at alle har fri og god tid sammen! :-) Ha en koselig dag!

torsdag 25. desember 2008

1.juledag er en koselig dag...

Her er et bilde jeg rakk å ta av to utålmodige unger foran pakkene igår kveld, før vi bar alt ut i bilen, og satt kursen mot svigers :-)

Nicholas hadde dress på seg for første gang igår.. :-)
1.juledag idag.. En koselig dag, med god tid til å se ordentlig på hver eneste ting vi har fått!! Hos oss blir alle barnegavene lagt under treet igjen, når de har sovnet på julaften, så når de står opp 1.juledag ligger alt klart og bare venter på å bli lekt med! En liten trøtt-i-trynet-men-veldig-fornøyd jente på bildet her, er klar for å leke med alle de fine (og rosa) tingene hun fikk igår!
Og Nicholas er allerede i full gang med sine ting, litt mer våken enn storesøster :-)
Vi hadde en kjempekoselig kveld igår, feiret hos svigers med masse barn! Spiste nydelig kalkun-middag med riskrem til dessert++++++ :-)
Og pakket opp gaver i tre hele timer....!
Fikk fantastisk mye flott, både selv og til barna!!
Nå skal vi kose oss med god frokost, og se enda mer på gaver.. Og kl.15 er det middag hos mine foreldre! Ha en fin 1.juledag alle sammen!!

tirsdag 23. desember 2008

God Jul, Merry Christmas, Buon Natale...

Nå har roen senket seg.. Gavene er pakket inn og levert ut til familie og venner, juletreet står pyntet i stua, med gavene våre under, kjoler og dresser til imorgen henger klare, og risgrøten er snart klar... Ikveld skal vi slappe av og kose oss og bare glede oss til den stoore dagen.. :-)
Ønsker dere alle en koselig julefeiring!
Stoor klem fra Mia

Min første award!!!


"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er knyttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til bloggere, som igjen må velge seg 8 nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres"

Jeg har fått en flott førjulsgave! :-) Min første award!! Tusen takk til foreldremanualen!
Denne skal også sendes videre til 8 blogger jeg liker, og da har jeg valgt ut disse, og håper dere vil ta imot:
Romantiska Hem

Inspirasjon i Vitt

Magny's lille krinkelkrok

My home is my castle by Kari

Duse Drømmer

An angel at my table

Fru Fjeldhammer's kaos

Hvitstil.com

mandag 22. desember 2008

Juletrepynt...

Disse frostede istappene er jeg så gla i! De har pyntet treet noen år nå.. I år ble det bare dem, hvitt og sølv på treet.. Englevingene mine henger her og, like fine på treet som overalt ellers synes jeg :-)

Kommer nok et helbilde av juletreet imorgen, men idag har jeg ikke hatt tid til å ta et eneste bilde.. Besøk til oldemødre, bytur for å få kjøpt siste gaven til mannen, og hjemme en time nå.. Så er det videre i "julemiddag" sammen med søsken og søskens barn! Blir kjempekoselig-gleder meg!! Ha en fin kveld! :-)

søndag 21. desember 2008

Gamle skøyter til pynt..

Har vært hos mamma'n min og hentet de gamle skøytene hennes.. Synes de ble fine som julepynt i gangen min...
Dette lille søte hjertet kom min datter hjem med fra barnehagen.. Ikke mange ting som går gjennom "sensuren" og får henge på juletreet, men dette hjertet var så søtt, og hadde rette fargen til å få lov... :-)
Denne flotte blomsteroppsatsen fikk jeg av min sjef.. Selv om jeg har mammaperm, og ikke har jobba der på ett år, blir jeg husket til jul, og det er utrolig koselig! :-)

lørdag 20. desember 2008

Nicholas sin seng..

Madelén sin seng..


Litt flere detaljbilder fra barnerommet.. Det går i lysrosa og lysblå detaljer her, i tillegg til det hvite, og caffe latte fargen på veggene.. Dette rommet og badet er eneste rommene i huset mitt som ikke har eggehvite vegger... Men med stort sett hvit innredning på disse rommene blir de likevel lyse og fine!