torsdag 12. mai 2016

New Blog!

Jeg har flyttet bloggingen til en ny side, så alle  innlegg fremover vil du finne her:
New blog, follow the link if you still wanna see my posts :-)
Hope to see you all there!
Have a lovely spring day!!
-Mia-

6 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Cheeky butler Marbella provides the best, most sophisticated butler service with elegant manners and glamorous style.

  Our Cheeky Butler Marbella are handsome, muscled and tanned butlers to mix your cocktails or serve your bbq and ensure you don’t have to move a finger. Ideal for any party with the girls, specially hen do´s. You don’t need a huge villa or amazing house to have your very own private and professional cheeky butlers Marbella. Butlers in the Buff can serve in private villas, hotel suites, boats, catamarans, at special events, on the beach or at a pool party. Book your sexy servant for birthdays, hen parties, baby showers and even divorce parties!

  SvarSlett
 3. With more than 10 years of experience providing Málaga Airport Transfers Services, Transfer2Malaga is formed by a young, professional and enthusiastic team.
  Our main goal is to give our clients the best ever service while staying in our province, with us you don´t have to worry about any transportation or stay in a queue, only have to enjoy your holidays or business trips.

  SvarSlett
 4. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte denne flotte kasteren på hans Email = doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

  SvarSlett

Thank U for leaving me a comment! :-)
More interior updates at Instagram; Follow @maria_miasinterior and @newroominterior