fredag 15. april 2011

NY PLASS TIL STOLEN...

Igjen..! Den har flyttet litt rundt i stua denne stolen..
..men her synes jeg den passet best til nå.. (tror jeg..) ;-)
Den er, som jeg har nevnt før, litt for "fin" for stilen min, men den pynter litt opp i stua også, så foreløpig blir den her... :-)
 Her ved siden av et av mine favoritt-møbler..
 Det gamle, enkle, lysegrønne skapet, som er en av de største skattene vi har funnet i kjelleren vår!!
Skulle ønske det fantes flere der nede, men nå tror jeg jeg har vært i alle kroker.. ;-)
Idag er det fredag, og helg!
For noen er det til og med påskeferie!! :-)
Ønsker deg som er innom fine fridager, og varm vårsol!!
KLEM-Mia :-)

13 kommentarer:

 1. Veeeeeldig fin stol spør du meg,og jeg er ganske så misunnelig!Noe slikt må inn i heimen her også etterhvert det er bombesikkert!!!!Den stod forresten i herlig kontrast til det herlige skapet,perfekt rett og slett!!!Perfekt må også din påske være:)))
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. veldig fint stol og lekkert skap! så spennende må ha vært å funnet skatter i huset:) ehehe vi har funnet noe selv i vårt gamle hus som vi kjøpte for 2 år siden:)

  Du må ha en super helg! og stolen passet veldig fint sammen med skapet:)

  SvarSlett
 3. Kjempefin stol! :) Men jeg må innrømme at jeg har vært "forelsket" i det lysegrønne skapet ditt i lengre tid, og at jeg egentlig syns du kan selge det!!! Hi hi :)
  Neida...men jeg skjønner veeeeldig godt at det skapet er en av favorittene dine! Ikke minst med tanke på at du har funnet det i din egen kjeller...???!!Heldige du!
  ...også jeg som ikke har kjeller en gang!! Fnis...

  Ha ei herlig helg!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 4. Kjempefin plass til stolen:)Den er no so skjønn!Og saman med skapet og gardinene i bakgrunnen, kunne det ikkje verte betre...
  JA, det skapet er eit funn som eg forstår du er veldig glad i♥

  God påske til deg og dine også☺
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 5. Hvis du blir lei den stolen kjøper jeg den!!Den er bare helt lekker altså!!Nydelig skap også:)Ha en fin fredag:)Klem fra Kathrin

  SvarSlett
 6. Stolen passet jo godt der, spesielt siden forhenget også går i beige. Stilig, syns jeg. Det skapet ditt var virkelig en skatt! Så flott!

  Jeg har malt i lyseblått og gitt soverommet ny look. :))

  SvarSlett
 7. Nydelig både stolen og skapet synes jeg.

  Ønsker deg ei god helg :))

  SvarSlett
 8. Nei har du sett, har dere allerede vært og plukket hvitveis?? Det er den vakreste vårblomsten jeg vet om. Da er det jo skikkelig vår! :)Du har det så fint Mia, perfekt blanding av røft og "fint". Så stolen passer bra inn den.

  Vil takke deg for den hyggelige kommentaren du gav meg,veldig koselig at du tar deg tid til et besøk. De fleste har det jo så travelt nå på vårparten.

  Ha en deilig helg Mia,
  Aina

  SvarSlett
 9. Hei igjen:)Jeg er veldig inreressert i den!!Kan du maile meg?Kathrinjohnsen@yahoo.no så kan vi snakke om det:))Ha en fin fredag:))Klem

  SvarSlett
 10. Fiiineste skapet!
  LOVE
  Og fine stolen;)
  klem♥

  SvarSlett
 11. Fiiin stol!
  Har en slik stående som trenger litt ny farge og stoff. Kanskje jeg må hive meg over den i sommer:)

  Så gøy å se mursteinsveggen din! Nesten slik jeg har sett for meg i nyhuset vårt! Ønsker meg en kombinasjon av murstein og gamle bjelker som jeg har i gårdsbutikken.

  Helgeklem fra Margit

  SvarSlett
 12. Synes stolen gjorde seg utmerket der, ja. Passer sammen med forhenget. Det gamle skapet er bare helt skjønt. Du må gjerne si ifra om du plutselig skulle bli lei av det. ;0)

  SvarSlett
 13. Jeg ble så glad da jeg havnet inn i bloggen din. Vi bygger et lite hus i hagen og jeg lurer så på om jeg skal velge liftgardiner i lin eller hvitt. Så fint at du har lagt ut disse fine bildene. Jeg ser nå hvor fint lin er både mot de lyse veggene og mot det grønne skapet :)) Det blir nok lingardiner på meg også ;)

  SvarSlett

Thank U for leaving me a comment! :-)
More interior updates at Instagram; Follow @maria_miasinterior and @newroominterior