fredag 16. januar 2009

Videresending av Awards...

...har jeg jo helt glemt!! Alle dere som har lagt inn mer enn 5 kommentarer hos meg sia jeg fikk blogg, har fortjent den for varme og støttende kommentarer!! Ta den med dere-dere vet selv hvem dere er, og jeg er veldig glad for hver eneste kommentar!! ;-)
Den med fransk tekst har vært rundt hos mange nå, men har du ikke fått den skal du få den av meg, hvis du legger igjen en liten hilsen, eller har gjort det en gang..! :-) Alle har en flott og spesiell blogg, med noe som er unikt for dem! Ta den med dere!! :-)
Nobelprisen vil jeg gi til min gode bloggvenn Petra, med bloggen Romantiska Hem og Ingela med bloggen Inspiration i Vitt! Dere gjør en fantastisk jobb med en bok som kommer til å bli superfin! Gleder meg!!
Håper dere får en kjempekoselig kveld og helg alle sammen!!
Klem-Mia

6 kommentarer:

 1. Så koselig, tusen takk :-) .. det ligger en utfordring hos meg til deg.. :-) ha en koselig helg!! Klem

  SvarSlett
 2. Koselig med awarder:) Man blir liksom littt glad når man blir satt pris på:)

  Ha ei riktig god helg:) Klem Eva

  SvarSlett
 3. Hei hei Mia :) lurte bare på om du fikk mail fra meg i går kveld? Var nemlig noe feil med mailsystemet her, så lurte på om den kom fram.

  SvarSlett
 4. Så koslig :) Ja, stolen er berre skjønn :) Eg var så heldig å finne nokre fine gamle møbler på nettet, som skal hentast om eit par veker (eit stykke å kjøre..), og det er blant anna eit par stoler.. :) Skal bli koslig! Ser rundtom at det er så mange som syr slike flotte trekk til stoler og krakker, så da blir vel det eit av mine neste prosjekt trur eg :) Spennende! :) Ønsker deg ei herlig helg! Godklem

  SvarSlett
 5. Gratulerer med awards;)
  og god helg til deg!
  smil Torunn

  SvarSlett
 6. Hej Mia, tack du gulliga som vill ge en award till mig, du är att söt.
  Och grattis till dig såklart.
  Det har varit så mycket arbete så jag har helt enkelt inte hunnit med att tillverka någonting till någon.
  På tisdag kommer det en länstidning till mig och Petra och gör ett reportage så det är en del att fixa inför det samtidigt som jag har mitt riktiga jobb och sköta.

  Hur som helst så håller jag på med det du vill ha och jag har oxå börjat gjort några tavlor också som jag tänkte visa dig om du vill.
  Kram/Ingela.

  SvarSlett

Thank U for leaving me a comment! :-)
More interior updates at Instagram; Follow @maria_miasinterior and @newroominterior