søndag 14. desember 2008

Levende lys...


Det er så koselig.. Dempe lyset litt og tenne telys i alle kroker.. Blir en egen ro i huset av det, og enda koseligere å sitte med juleforberedelser, som f.eks. gaveinnpakning! Har enda mange gaver igjen å kjøpe, men har hvertfall planlagt litt hva jeg skal ha.. Er vanskelig å finne på når ingen trenger noe, men har funnet ut at forbruksting ofte er de beste gaver til besteforeldre og foreldre som har alt.. En god såpe eller bodylotion, småkaker eller kjeks i en fin kakeboks, konfekt.. Alt som ikke krever plass i huset over lengre tid.. Så er det søsken, svigerinner og svogere, nieser og nevøer igjen da.. Men uansett hvor mange man skulle ha igjen to dager før jul, så rekker man det alltid...! :-) Lykke til med julegavehandel, alle dere som er like trege som meg... ;-) Og ha en flott 3.søndag i advent! :-)

3 kommentarer:

 1. Det er ikke lett med mange som skal ha gaver, men høresjo ut som du tenker på at det skal være noe de kan ha nytte av.. Alle har vi vel nok i skuffer og skap. Husk et er tanken som teller.. Kos deg i førjuls tiden. Kristin

  SvarSlett
 2. Flotte stemningsfulle bilder.. den stjerna har jeg og.. men ikke fått opp enda..

  Juletre ble handlet i dag, mye mindre enn i fjor... jeg er egentlig ikke noen juletrefan.. men det må opp pga av barna!!

  Jeg har aldri vært så rask noen gang med julegaver, begynte i går, ferdig i dag!! alright!!! Alt jeg kjøper kan byttes..

  Lykke til i kaoset!!
  KLEM

  SvarSlett
 3. Ja visst är det hur mysigt som helst att tända massor av ljus när mörkret och snön finns utanför fönstren! Ha en riktigt fin adventskväll! Kram Petra E

  SvarSlett

Thank U for leaving me a comment! :-)
More interior updates at Instagram; Follow @maria_miasinterior and @newroominterior