onsdag 17. desember 2008

Barnerommet..

Her kommer noen få detaljbilder fra barnesoverommet hos oss.. Vi har to barnerom i huset vårt, men istedet for å legge en unge på hvert nå som de er så små, og streve med å skjule knallrosa, røde, oransje, blå og gule leker... -så har jeg laget et koselig soverom i den stilen jeg liker, der begge barna sover i koselige og duse omgivelser... -Og et lekerom der alle fargerike leker får være, med det kaoset som følger med! :-) På lekerommet er også en gjesteseng, så hvis storesøster vil ha eget rom en dag/natt/uke, så bare flytter hun over i denne senga :-)
Det meste her inne går i hvite og beige nyanser, med noen lysrosa og lysblå detaljer innimellom..
Englebarna har også en krans med hver sin engleving på veggen her... :-) Jeg kommer med flere barnerom-bilder etterhvert, dette var bare det jeg hadde her og nå! :-)
Ha en flott dag alle sammen, sikkert med juleforberedelser for de fleste.. :-) Jeg er så heldig å ha vaskehjelp idag, men nå skal jeg komme meg opp av sofa'n og komme igang med noe selv også, det finnes hvertfall et vaskerom i dette huset, som jeg.... hvis jeg klarer å få opp døren, og grave meg ned til vaskemaskinen... -bør få vasket noen klær på...

7 kommentarer:

 1. Nydelige bilder :)
  Gleder meg til å se resten ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Det var utrolig artig å få være med på en sånn setting egentlig. Jeg storkosa meg igjennom hele dagen der jeg.

  Nå er jeg utrolig spent på HVOR det havner, jeg håper jo at det havner i ett av mine favorittblader....

  SvarSlett
 3. Vakre bilder, kos deg. Kristin

  SvarSlett
 4. Takk for besøk i bloggen min! :)

  Nydelige bilder fra barnerommet. Jeg holder på å innrede barnerom for tiden, og duse farger dominerer der også. Godt for øye og sjel! I hvert fall for mor. Så får det heller bli litt mer fargerikt når barna selv ber om det. Inntil videre blir det lyserosa og hvitt, og lammene på innlegget mitt er blant tilbehøret.

  Fin blogg du har! :)

  SvarSlett
 5. Så fint det er...
  Ikke så lett å holde barnerommene slik jeg vil lenger her.. barna har litta av noen meninger!! Spiderman og hannah montana..alright!!

  klem klem

  SvarSlett
 6. Så koselig at du tittet innom bloggen min, og takk for kommentar!
  Kjempe flott soverom ungene har, de sover nok godt der :)
  Flott blogg du har!

  SvarSlett
 7. Så nydelig! :-D

  Vi har også samme løsning samme hos oss. Hovedgrunnen er at eldstemann har astma, og da er det ikke så bra med så mye støvsamlere på soverommet. Forsøker å holde det enkelt, slik at det er lett å fort gjort å vaske over!

  Lekerommet derimot er det glade kaos! ;-)

  SvarSlett

Thank U for leaving me a comment! :-)
More interior updates at Instagram; Follow @maria_miasinterior and @newroominterior